Elköltöztünk!


Átirányítás az új oldalra...
Bejelentkezés
PRIMAAR.HU

PRÍMA
ÁR

ár

Info

PRIMAAR.HU
/primaar-hirek/201610/amit-tudni-kell-az-aquarea-t-cap-hoszivattyurol-39.html

Amit tudni kell az Aquarea T-CAP hőszivattyúról

A Príma ár Magyarország legújabb csak akciós, kedvezményes termékek és szolgáltatások online piactere. A legtöbb akciós termékek és szolgáltatások a legkedvezőbb áron nálunk elérhetőek, a hirdetés, megjelenés ingyenes.


Legújabb twittek

Keresés
TERMÉK ÉRTESÍTŐ
  • Otthon
  • Jármű - Kiegészítő
  • Műszaki cikk - Elektronika
  • Játék
  • Konyha - Gastronomia
  • Kert - Barkács
  • Egészség - Vital
  • Divat - Ruházat
  • Szolgáltatás

Amit tudni kell az Aquarea T-CAP hőszivattyúról

Panasonic hőszivattyúval a fejlett fűtés többé már nem megfizethetetlen vágyálom. Megannyian azt képzelik, hogy egy hőszivattyú megvásárolása őrülten drága mulatság. Habár egy kis számítással rögtön nyilvánvalóvá válik, hogy ez milyen óriási tévedés. Pár év alatt az idejétmúlt fűtés miatt jóval többet költünk hasztalanul, mint amennyibe kerül egy korszerű hőszivattyú. Sajátos módon a Panasonic Aquarea hőszivattyú -15 fokban is megőrzi száz százalékos hatásfokát. Ezért sokkal hamarabb megtérül a hőszivattyúba befektetett pénz

Aquarea - Ma súlyos kérdés a takarékos fűtés. A fejlett technika lehetővé teszi, hogy pénzünket kímélve biztosítsuk az olcsó fűtést. Egyik közismert, modern választási lehetőség a Panasonic Aquarea hőszivattyú használata. Aquarea hőszivattyúval jelentősen csökkenthető a fűtés költsége. Ráadásul nem jelent gondot a Panasonic hőszivattyúnak a beüzemelése.

Az olaj költsége egyfolytában magasabb lesz. Ezek az energiahordozók rövid időn belül kiapadnak. Panasonic Aquarea hőszivattyúval függetlenedhetünk a gázár robbanás brutális hatásától. Védelemben tölthetjük mindennapjainkat. Nem kell attól rettegni, hogy a kőszén ára akármelyik évben egetverően kirobban. Ezzel szemben az Aquarea T-CAP hőszivattyú megújuló energiaforrás- egy egész életen át alacsony költségű fűtést garantál.

A modern Panasonic Aquarea hőszivattyút régimódi fűtési rendszerhez is beszerelhetjük. Nem kell százezreket félretenni az Aquarea hőszivattyúk telepítésére. A telepítés a jelenlegi fal- és padlófűtéses rendszeren keresztül is elképzelhető. Szerfelett veszélytelen használat közben. Hiszen nem jön létre veszélyes anyag. Csekély fenntartási költség jellemző a hőszivattyúkra.

Aquarea hőszivattyús rendszer telepítése minden esetben kifizetődő. A hagyományos fűtés számlája várhatóan 50%-kal lesz olcsóbb a geotermikus fűtésnek köszönhetően. A pénztárcabarát fűtési költség mellett biztosítja a családi háznak a meleg vizet is. A megspórolt pénz a zsebünkben marad.

Környezetünk megóvása szempontjából is a listák élén van a hőszivattyús fűtés. Manapság a levegő víz hőszivattyú, hőszivattyú fűtés szerfelett keresett téma. Tulajdonképp semmilyen káros anyagot nem bocsát ki. Egészséges életünk és bolygónk oltalma szemszögéből a leghasznosabb befektetés. Utódainkra is ügyeljünk, amikor a Föld múlandó energiaforrásait használjuk fűtéshez.

Az Aquarea T-CAP hőszivattyú mondhatni egy fordított hűtőszekrény. Mindenki tudja, hogy a hűtőszekrény a konyha melegebb levegőjét hűti le. A Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúk működése ugyanilyen. Csakhogy inverz módon játszódik le a folyamat. A melegebb térségből elvonja a hőenergiát és leadja a hidegebb helyen. Ennek a műveletnek a fenntartásához olcsó áramra van szükség.

Címkék: hőszivattyú, Aquarea hőszivattyú, Panasonic Aquarea T-CAP, Aquarea T-CAP

Forrás: aquarea.hu, 2016-10-10 20:36