Elköltöztünk!


Átirányítás az új oldalra...
Bejelentkezés
PRIMAAR.HU

PRÍMA
ÁR

ár

Info

PRIMAAR.HU
/primaar-hirek/201608/korszeru-energiatakarekos-futes-aquarea-hoszivattyuval-24.html

Korszerű, energiatakarékos fűtés Aquarea hőszivattyúval

A Príma ár Magyarország legújabb csak akciós, kedvezményes termékek és szolgáltatások online piactere. A legtöbb akciós termékek és szolgáltatások a legkedvezőbb áron nálunk elérhetőek, a hirdetés, megjelenés ingyenes.


Legújabb twittek

Keresés
TERMÉK ÉRTESÍTŐ
  • Otthon
  • Jármű - Kiegészítő
  • Műszaki cikk - Elektronika
  • Játék
  • Konyha - Gastronomia
  • Kert - Barkács
  • Egészség - Vital
  • Divat - Ruházat
  • Szolgáltatás

Korszerű, energiatakarékos fűtés Aquarea hőszivattyúval

Mire jó az Aquarea hőszivattyú? Kiemelt téma: hőszivattyú, Panasonic hőszivattyú, Panasonic Aquarea, Aquarea T-CAP

Hőszivattyú -

1) Napjainkban égető probléma a pénztárcabarát fűtés. A korunkbeli technológia megoldja, hogy bankszámlánkat kímélve oldjuk meg a megfizethető fűtést. Egyik ismert, korszerű alternatíva a hőszivattyú üzemeltetése. Panasonic hőszivattyúval lényegesen csökkenthető a fűtés díja. Ezenkívül nem jelent gondot a hőszivattyúnak a kiépítése.

1) A kőolaj díja folyamatosan drágább lesz. Ezek az energiaforrások néhány éven belül kifogynak. Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúval függetlenné válhatunk az olajár robbanás brutális hatásától. Biztonságban élhetjük napjainkat. Nem muszáj attól tartani, hogy a kőszén ára bármelyik percben egetverően kirobban. Ennek ellenére az Aquarea T-CAP hőszivattyú újratermelődő energiaforrás- egy egész életen át megfizethető fűtést biztosít.

2) A fejlett Aquarea T-CAP hőszivattyút régi fűtési rendszerhez is telepíthetjük. Nem kell százezreket félretenni a Panasonic Aquarea hőszivattyúk beüzemelésére. A beüzemelés a meglévő radiátoros rendszeren keresztül is kivitelezhető. Fölöttébb biztonságos a használata. Hisz nem keletkezik káros anyag. Csekély üzemeltetési költség jellemző az Aquarea hőszivattyúkra.

2) Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyús fűtési rendszer beüzemelése minden esetben megtérül. A gázfűtés költsége előreláthatóan ötven százalékkal lesz olcsóbb a geotermikus fűtés jóvoltából. A megfizethető fűtés mellett garantálja az otthonnak a meleg vizet is. A megtakarított pénz a pénztárcánkban marad.

3) Környezetvédelmi szempontból is a listák tetején van a hőszivattyús fűtés. Gyakorlatilag semmilyen károsanyagot nem bocsát ki. Panasonic hőszivattyú, hőszivattyú eladó: részletekért kattintson az aquarea.hu weblapra. Egészségünk és bolygónk oltalma szemszögéből a legfontosabb beruházás. Gyermekeinkre is ügyeljünk, amikor a Föld korlátozott energiaforrásait használjuk fűtéshez.

4) Az Aquarea hőszivattyú tulajdonképp egy inverz konyhai hűtő. Valamennyien tudjuk, hogy a hűtőgép a konyha meleg levegőjét hűti le. Az Aquarea hőszivattyúk működési elve ugyanilyen. Azonban fordítva megy végbe a művelet. A melegebb térségből elvonja a hőenergiát és átadja a alacsonyabb hőmérsékletű helyen. Ennek a műveletnek a működtetéséhez kedvező árú villamos áramra van szükség.

Kiemelt téma: hőszivattyú, Panasonic hőszivattyú, Panasonic Aquarea, Aquarea T-CAP

Forrás: aquarea.hu, 2016-08-01 16:46