Elköltöztünk!


Átirányítás az új oldalra...
Bejelentkezés
PRIMAAR.HU

PRÍMA
ÁR

ár

Info

PRIMAAR.HU
/primaar-hirek/201606/nyomtasson-on-is-inkjet-nyomtatojaval-alig-otod-vagy-akar-tizedaron-21.html

Nyomtasson Ön is inkjet nyomtatójával alig ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON!

A Príma ár Magyarország legújabb csak akciós, kedvezményes termékek és szolgáltatások online piactere. A legtöbb akciós termékek és szolgáltatások a legkedvezőbb áron nálunk elérhetőek, a hirdetés, megjelenés ingyenes.


Legújabb twittek

Keresés
TERMÉK ÉRTESÍTŐ
  • Otthon
  • Jármű - Kiegészítő
  • Műszaki cikk - Elektronika
  • Játék
  • Konyha - Gastronomia
  • Kert - Barkács
  • Egészség - Vital
  • Divat - Ruházat
  • Szolgáltatás

Nyomtasson Ön is inkjet nyomtatójával alig ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON!

Kiemelt témakör: nyomtatópatron, Canon tintapatron csere, Canon PG-512 patron utántöltés

Manapság már az irodai nyomtatók a mindennapi életünknek ugyanúgy megszokott részét képezik, mint az egyéb számítástechnikai eszközök. A HP, Canon tintasugaras nyomtatók patronjai viszont elképesztően magas árakon vásárolhatók meg. A részleteket a Hansol Canon tintapatron utántöltő weblapján találja. Nyomtatni muszáj, de nem mindegy, hogy milyen áron.

Erre a problémára sokféle megoldás született, a kifogyott festékpatronok visszavásárlásától és újrahasznosításától kezdve a kínai tintapatron-gyártók olcsóbb, utángyártott patronjaiig, de ezidáig a leggazdaságosabb megoldást az jelenti, ha saját magunk fel tudjuk tölteni az épp most kifogyott patronjainkat.

A legfontosabb probléma ennél a megoldásnál mindenképpen a festékpatron fúvókasorának ismételt üzembe helyezése, a fúvókalégtelenítés. Ha csupán csak nyomtatótintát töltenénk a patronba, de a fúvókasor kapilláris-csövecskéiben még levegő marad, az a tintapatron rövid időn belüli tönkremenetelét okozhatja.

Nagyon nem mindegy tehát, hogy hogyan hajtjuk végre ezt a hihetetlenül fontos feladatot. A RefillParadise utántöltő kittjei professzionális megoldást adnak erre úgy, hogy az utántöltést bárki, mindenféle szakértelem vagy gyakorlat nélkül el tudja végezni. A nyomtatási költségek így – a festékpatron típusától és beszerzési költségétől függően - a korábbiaknak az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE redukálódnak.

Ön is nyomtasson ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON! – Kattintson a RefillParadise.hu weblapjára!

Forrás: refillparadise.hu, 2016-06-18 11:27