Elköltöztünk!


Átirányítás az új oldalra...
Bejelentkezés
PRIMAAR.HU

PRÍMA
ÁR

ár

Info

PRIMAAR.HU
/primaar-hirek/201605/amerikai-vezetek-nelkuli-kihangosito-amely-a-mellett-a-skype-viber-hangjait-is-tovabbitja-az-autoradiora-10.html

Amerikai vezeték nélküli kihangosító amely a mellett a skype, viber hangjait is továbbítja az autórádióra.

A Príma ár Magyarország legújabb csak akciós, kedvezményes termékek és szolgáltatások online piactere. A legtöbb akciós termékek és szolgáltatások a legkedvezőbb áron nálunk elérhetőek, a hirdetés, megjelenés ingyenes.


Legújabb twittek

Keresés
TERMÉK ÉRTESÍTŐ
  • Otthon
  • Jármű - Kiegészítő
  • Műszaki cikk - Elektronika
  • Játék
  • Konyha - Gastronomia
  • Kert - Barkács
  • Egészség - Vital
  • Divat - Ruházat
  • Szolgáltatás

Amerikai vezeték nélküli kihangosító amely a mellett a skype, viber hangjait is továbbítja az autórádióra.

Kiemelt téma: bluetooth kihangosító, bluetooth fm transzmitter

A Gogroove kihangosítói szerelés nélkül oldják meg a kihangosított telefonálást a kocsiban. Csak be kell dugni a szivargyújtó csatlakozóba, párosítani a telefonkészülékkel bluetoothon keresztül aztán behangolni a rádión. Így már az autórádió hangszóróin keresztül fogod hallgatni a telefonod minden hangját. Ennél azonban többet is tud, a telefonod legtöbb hangját, a zenét, navigációs hangokat, viber hangjait is továbbítja az autórádió hangszóróira. USB csatlakozón keresztül feltöltheted a telefont, GPS-t. Beépített mikrofonja kiszűri a menetzajt és még akkor is szuper minőségben veszi a beszédet ha a kihangosító távolabb van a szádtól. A föld leghatalmasabb online áruházában az amazon.com-on máig 5600 ember írta meg véleményét és 4,5 pontot ért el az elérhető 5-ből. A Gogroove termékekhez 3 év jótállás is jár. A Gogroove Flexsmart X2 egy szivargyújtó csatlakozóval rendelkezik, melyhez egy flexibilis nyak csatlakozik. Ennek a végén van a fejegység. Ezen látható gombokkal felvehetjük a bejövő hívást vagy megszakíthatjuk. A zenéket léptethetjük előre hátra illetve megállíthatjuk illetve elindíthatjuk. Található a kihangosítón egy forgatható gomb is evvel a hangerőt állíthatjuk, vagy a frekvenciát tudjuk kézzel váltani. A vezérlőn található mikrofonon keresztül telefonjainkat kihangosítva is bonyolíthatjuk.

A Gogroove Flexsmart X2 bluetooth transzmitter jó minőségű anyagokból gyártott, minőségi termék. Bluetooth kihangosító, kihangosító: folytatásért kattintson erre a honlapra.

Forrás: gogroove.hu, 2016-05-05 22:57